Konzultációim résztvevőinek visszajelzései

"A Veled való találkozás alkalmával beszélgetésünk során nagyon sok jelentőségteljes és évek óta kutatott kérdésemre kaptam választ. A kommunikációnk során igazán mélyen érintő kérdéseket beszéltünk át. Az őszinte társalgásnak köszönhetően megnyíltam, összegeztük a jelenlegi állapotot, sok tanácsot és lehetőséget kaptam arra, hogy az elakadásaimat feloldjuk és tovább léphessek. Praktikus, hasznos csomagokat kínáltál, melyek óriási segítséget nyújtanak.Megkönnyebbültem, egészséges önbizalommal és a párkapcsolatok esszenciájára rálátva, derűs hangulatban jöttem el az irodából. Hálásan köszönöm a tiszta figyelmedet, őszinte, segítő hozzá állásodat, mellyel szebbé és gazdagabbá tetted az életem ezen szakaszát:-)!"Tisztelettel és szeretettel: Enikő:-)


Előadásaimon, workshopokon részt vett érdeklődők írták.... 


"Milyen elvárásokkal érkeztem az előadásra és mit kaptam? Egy ideje tanulmányozom a párkapcsolati témát, nemcsak azért, mert a saját élethelyzetemet szeretném megváltoztatni, azért is főként, mivel az ismeretségi körömben, a klienseim körében az egyik legkevésbé működő terület. Véletlenül jött szembe velem egy hirdetés egy előadásról, ami olyan témát érintett - az online/ ismerkedés buktatói - ami a legnagyobb kihívás és mégsem kap megfelelő figyelmet. Számítottam rá, hogy elhozok magammal egy-két hasznos tanácsot, ötletet, javaslatot.., de ettől sokkal többet kaptam. Gábor az előadás végére abszolut hitelessé vált számomra. Szakmai tapasztalat, maximális jelenlét, figyelem, egyedi látásmód és hozzáállás amivel jellemezni tudnám.


Tréning résztvevőink élményei, tapasztalatai... 

A 4 napból álló tréning alatt nem mondom, hogy mindig "jól" éreztem magam. Olyan mértékben volt szembesítő és hatékony a tréning, ami nem mindig esett jól! Tudatosítani, hogy hány évet tud az ember elpocsékolni az életéből, ha nincs tisztában egyszerű törvényszerűségekkel, nincs tisztában a saját értékeivel, és legfőképp azzal, hogy pontosan milyen is az a társ, akivel jól tudunk működni. Az ismerkedés folyamán sokszor vaktában lövöldözünk. Belemagyarázunk a másikba olyan tulajdonságot, amivel nem rendelkezik, sokszor azért, mert a "hiány" állapotból akarunk mindenáron társat találni, hogy ne legyünk egyedül. Megértettem, hogy melyek azok a legfontosabb eszközök, amivel már az elején jól fel lehet mérni, hogy a megfelelő jelölttel van-e dolgunk, mielőtt még a rózsaszín köd bekúszik és érzelmileg érintetté válunk... Viszonylag könnyen be lehet azonosítani, hogy korábbi kapcsolatainkban nem voltunk jó helyen, a megfelelő személlyel, vagy csak valamit nagyon elcsesztünk..😕 Összességében nagyon lényeges és fontos szempontokat lehet megismerni mind a női, mind a férfi működésről és arról, hogy hogyan érdemes nekifutni a társkeresésnek tudatosabban - ami nem azt jelenti, hogy racionálisan és az érzelmek és vonzás törvényét figyelmen kívül kell hagyni, csak éberebbek leszünk arra, ha történetesen egy bántalmazó kapcsolatba akarunk netán belecsúszni, vagy ne elégedjünk meg a "majdnem megfelelő"-vel. A tréning végére tisztábban lehet látni azt, hogy ha alkalmas társjelölttel futunk össze, akkor hogy lehet tudatosabban teremteni a kapcsolatot. Gábor stílusa, humora és szakmai tudása értékeket képvisel, és minden személyiségtípusú résztvevővel megtalálja a közös hangot!